Vardagen

Söndagslistan vecka 2

Känsla: Förra veckan var inte ett dugg bra men den här veckan har jag mått betydligt bättre kring det som var jobbigt förra veckan. Dock så har jag mått sådär rent fysiskt med huvudvärk och känt mig väldigt trött. För säkerhets skull tog jag ett covidtest som var negativt som tur var. 
Väder: Snö och minusgrader! 
Godaste: tacosen och glassen med kolasås.
Träning:
Tjugo minuter kombinerad jogging/gång, 45 minuter pilates som jag sände live på Facebook och så ett hiit-pass. Flera promenader har det dock blivit till och från pendeln. 
Cravings: Fortfarande nyåkers pepparkakor och leverpastejmackor.
Fokus: Fotbollsregler! 
Positiva från veckan: 
– att få vara igång med min pilatesträning igen. 
– att covidtestet var negativt. 
– mysigt firande för Alexander som har fyllt fjorton år. 
– en bra vecka på jobbet. 
Fundering: 
Jag läste en artikel om att en av fem inte vill vaccinera sig på trygghetsboende. Hittar inte artikeln nu. Det som chockade mig lite var tongångarna gentemot de som inte vill vaccinera sig. De skulle minsann inte få vård om de blir sjuka, de ska inte få jobba med människor och inte resa. Personligen känner jag att det är en farlig väg att gå att börja prata om att den eller den inte ska få vård. Tänk om alla som röker och får cancer skulle börja nekas vård för att det anses självförvållat. Jag blir tokig på att man anses vara en dålig medmänniska om man inte vill vaccinera sig. Det måste få vara upp till var och en huruvida man vaccinerar sig eller inte och min fasta ståndpunkt är att man inte är en dålig medmänniska och oempatisk om man väljer att inte vaccinera sig.  
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 2

Lämna ett svar