6 december 2023

Allmänt pladder bara

Godmorgon!
Vad skönt det känns att faktiskt ha kommit upp ur sängen tidigt idag. Visst är jag trött och det hade inte varit helt fel med sovmorgon idag med. Idag kommer jag vara hungrig som en varg hela dagen. Jag känner det redan nu. Kroppen vill ha mycket energi efter gårdagens all fysiska aktivitet och det ska den såklart få. Ska bara klura ut vad jag ska stoppa i magen. Så här på morgonen har jag alltid svårt med aptiten, behöver vara uppe och igång en stund. Särskilt när jag sovit lite halvkass. Än så länge kommer jag inte komma tillbaka mer utvilad efter semestern än innan. Men jag har liksom ingen lust att gå och lägga mig när jag inte har några särskilda måsten. Jag ska iallafall börja med att sätta på plattan och koka ett par ägg till att börja med. Kom på att jag även har jordgubbar i kylen så det blir keso och jordgubbar + smörgås. Det tror jag blir bra. Kanske skulle ta några av körsbären med som jag konstaterade häromdagen är väldigt goda. Ja, så får det bli.
Vad ska du göra idag? 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Allmänt pladder bara

  1. Jag känner det här med att jag är mer hungrig än vanligt och det är ju för vi är iväg och är ute och rör på oss hela tiden, =D, så aktivitet gör att man vill äta mer det är sant

Lämna ett svar

%d