Träning

Gårdagens träningspass

Igår hade vi en mysig dag med en utflykt med barnen. Var vi åkte kommer en annan dag eftersom jag istället vill berätta om gårdagens träningspass. Jag hade bara en dags vila efter vår långa vandring och så var vi som sagt på utflykt med barnen. Både ville och inte ville springa och jag velade hit och dit och fram och tillbaka. Till slut valde jag ändå att springa på löpbandet. Tänkte att om jag springer på löpbandet så kan jag avbryta om kroppen inte vill. Igår var en sån där dag när jag faktiskt inte ville springa. Det var dock latmasken som tyckte att jag inte skulle springa för väl på löpbandet kändes det bra.
På löpbandet tycker jag att det blir så tradigt att springa i samma tempo, särskilt om det går lite långsammare. Så jag sprang i en minuts intervaller kan man säga och sprang en minut i varje fart: 9km/h,10km/h,11km/h och 12 km/h. Sen efter den sista 12:an får jag vila och börja om med nio km/h och sedan fortsätta så. Men jag höjde farten en aning på varje utom på 9:an så till slut hade jag sprungit 4 kilometer på 22 minuter. Jag var riktigt nöjd efteråt och kände för att träna något mera. Så blev det inte. Planen är att springa något idag med, får se vad det blir.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagens träningspass

  1. Ja nu måste jag sätta fart och gå igen, idag är latmasken i mig med för vi har 31 gr här idag känns då inte så manande att ut och gå =D, men men
    Härligt att det kändes bra då du kom upp på löpbandet ändå

Lämna ett svar