Gotland 2021

Allt det ljuva har ett slut

Idag åker vi hem. Jag både vill och inte vill åka hem. Vill hem för att jag längtar efter vår AC. Det har varit så varmt. Igår kväll var det dock ganska kallt så inatt har det varit skapligt att sova. Jag vill inte hem för att jag älskar den här ön. Sorry tjatet men jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar att få vara här och hur gott de här dagarna gör mig. Rickard har skjutsat J till hamnen som skulle med en tidigare båt så just nu sitter jag här i min ensamhet. Barnen sover. Vi har några timmar kvar att göra innan båten går i eftermiddag. Får se vad vi hittar på men det blir inga större utflykter iallafall.
Det är bra att tiden går långsamt ibland. Då går inte livet så fort.
Tänkte avsluta morgonens inlägg med en tanke som jag fick av en kollega. Vem gillar att ha tråkigt eller när tiden går långsamt? Ingen, eller hur. Men efter att ha hört kommentaren som jag kursiverat ovan så har jag tänkt om. Tiden springer, den väntar inte och den går lika fort för alla. Då är det bra att tänka på att när det är långsamt och tiden går sakta så går också livet långsammare. Fin tanke tycker jag. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Allt det ljuva har ett slut

  1. Förstår att du älskar ön, det gjorde vi också det är verkligen paradiset och ja citatet är så sant som du säger och precis tiden går lika fort för alla, bara stanna upp ibland

  2. Den tanken tål att funderas på. Jag hatar att ha tråkigt och vill att det ska hända saken, men…tack för morgonens tanke ❤ Njuta ordentligt av sista timmarna och minns allt fint när du har tråkigt en annan dag.

Lämna ett svar