Vardagen

Jag misslyckades en aning….

Idag hämtade jag Sofia och så åkte vi ut till Tift för att plocka jordgubbar. Råkade dock svänga av en avfart för tidigt på motorvägen så vi fick lite sightseeing i Malmslätt… Jag lovade Rickard att inte plocka så mycket men väl på plats gick inte det så där superbra.
 
Så check på 5,4 kilo jordgubbar och 400 kronor fattigare. Det får det vara värt. Jag råkade dock sätta handen rakt i en brännässla och det var inte det skönaste. Men visst gjorde det ondare som barn att bränna sig? Tycker att det onda höll i sig längre då. Kanske gör rätt stor skillnad att jag som vuxen kan hålla tassarna borta från klian och därför inte förvärrar det…. Vad ska du göra idag? Ikväll ska jag ut på fotbollsplan igen, det ser jag fram emot!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag misslyckades en aning….

  1. Hej Hanna!
    Det ser underbart ut att få plocka med sig så där mycket jordgubbar hem. Jag skulle också ha fyllt hinkarna 🙂
    Varm kram och tusentack för dina fina kommentarer hos mig!
    Ha en fin fortsättning på helgen!
    Anneli

Lämna ett svar