Pilates

Pilates jag vill göra i juni

Det här inlägget tänkte jag mig redan i maj men det blev inget av det. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop min älskade pilatesträning när jag inte har mina klasser i Mjölby. Jag tänker dock att sänka kraven är en bra start. Det vill säga att det inte måste vara en timme varje gång. 10 minuter här och där tex blir många minuter i längden.
I juni vill jag: 
  • träna med Linnea en gång iallafall i studion
  • filma en klass med klassisk pilates.
  • 10 minuter på morgonen iallafall varannan dag. Kom igen nu Hanna. Hur svårt ska det vara….
Jag funderar på om jag ska fråga Mia om på Mjölby hälsocenter om jag kan få låna/hyra salen någon dag och filma klasser. Tycker det är så svårt att få till hemma. Vi har ingen bra naturlig plats för det. Var jag än väljer att vara så är jag i vägen på något sätt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates jag vill göra i juni

  1. alltså denna pandemi att inget kan va normalt Hoppas det blir ändriing snart . Förstår dej o hoppas ni får hyra den skulle varit kul

Lämna ett svar