Vardagen

En dagens tack!

Sämsta:
Vad är det blogg.se har börjat med, stora popupannonser som täcker hela sidan. Måste verkligen göra slag i saken och skaffa egen domän där jag kan ha reklamfritt. Nej, här får blogg.se göra om och göra rätt.
Väder:
Dryga fyra grader men strålande sol och klarblå himmel.
Tänkvärda:
Medan jag städade min garderob och vek in ren tvätt så lyssnade jag på ett avsnitt av ”modiga människor”. Flera problematiska frågeställningar lyftes och jag fick nytt att tänka på. Blir dock inget nytt inlägg av just det här avsnittet. Inte nu iallafall.
Minne: 👆👆
Idag för ett år sedan fick jag förmånen att prata om domarskap med ledare från en fotbollsklubb i stan. För min egen del tycker jag att det var en extremt givande kväll. Och maten var god. 😋
Träning:

Ikväll fick jag till 35 minuters pilatesträning. Det var evigheter sedan sist som jag fick till två pass på samma vecka. I vilket fall som helst så har jag fått till en nytändning. Det kommer nog ramla in fler inlägg på pilatestemat den närmsta tiden.
Skönaste stretchen:
Härlig extension i ryggen och så öppna upp höftböjarna. Två flugor i en smäll, inte så dumt faktiskt.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En dagens tack!

    1. Jag hade tänkt göra det faktiskt, prata med dig alltså. 🙂 Det som bekymrar mig är att flytta över alla inlägg till den nya sidan. Kommer bilder följa med och finns det risken att jag förlorar inlägg. Måste ha någon backup känner jag. Tänker jag skriver på messenger. Men inte ikväll. 🙂

Lämna ett svar