Pilates

Som på den gamla goda tiden….

När jag utbildade mig till pilatesinstruktör på matta så gick jag igenom en modul (sex moduler totalt) i taget och körde sedan igenom de övningar som tillhör aktuell modul. Idag har jag läst modul 1 och sedan kört igenom de övningar som tillhör modulen. Det blev trettio minuters jobb för kroppen som kändes grymt bra. Brukar tjata om det men man ska inte underskatta grunderna. Känner redan efter den här veckan att det börjar kännas annorlunda i kroppen. Tycker jag hittar musklerna på ett lite annat sätt och jag börjar också känna mig starkare. Har lagt ute lite av det jag filmade på instagram och nu ska jag laga mat. Idag blir det pasta med skinksås. Det tycker alla barnen om.
Typisk basövning, sänk benen mot mattan och lyft upp. Idag gjordes den med lyft huvud och händerna bakom huvudet. Bra variation! Viktigt att tänka på är att ländryggen aldrig lättar från mattan så man svankar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar