Söndagslistan

Söndagslistan vecka 10

Känsla: Kan det vara annat än bra med tanke på det våriga vädret? Jag har ju mest jobbat vilket varit intensivt men det har gått över förväntan.
Väder: Vårlika dagar och vinter på nätterna
Veckans bild: En bild som jag blir väldigt glad av.
Träning:
Cykling till jobbet måndag och tisdag, bara enkelresa. Tisdagen bjöd också på en timmes tuff pilatesträning med Linnea. Onsdag vila, vet inte om ett extremt lätt pilatespass räknas. Kändes knappt som jag rörde på mig…..Men det var bra det med. Torsdag pilates i Mjölby såklart och cykling till jobbet på morgonen. Lördag dömde jag fotboll som assisterande. När jag publicerar det här inlägget har jag inte åkt iväg på dagens match än.
Veckans mest lästa inlägg:
Veckans tips:
Det får bli ett tips angående det jag skrev om häromdagen med Magdalena Andersson och world economic forum samt ”the great reset” . Låter som rena konspirationerna med Magdalena men det är offentliga uppgifter.
Köp: Inget köp än men jag funderar på ytterligare tio pilatesklasser med Linnea. Något som jag däremot köpte är att jag gjorde slag i saken och har fixat en egen domän till min blogg. Det jag funderar över nu är om jag ska flytta över den här bloggen eller om jag ska börja på en ny kula. Nackdelen med att flytta över den här bloggen är att bilderna inte kommer följa med i exporten utan de kommer jag få lägga till själv sen. Det lockar mig inte måste jag säga. Vi får se vad jag beslutar mig för. Hannaskrypin.se blev det iallafall och exportfilen har skapats i detta nu. Får se vad jag bestämmer mig för.
Något jag inte visste: Att vi i Sverige har tuffare krav än Ukraina. I sverige får varken män eller kvinnor mellan 16-70 lämna landet. Man måste hjälpa till på något sätt i krig.
Veckans kovändning: Den står Österrike för då de beslutat sig för att ta bort sin lag om vaccintvång. Fritt citerat från mig: spridningen av covid motiverar inte de inskränkningar i grundläggande rättigheter som lagen innebär. Hurra säger jag. Men vem vet hur länge den lyckan varar. Det är så mycket som är så oklart.
Veckans önskade kovändning: Att region Dalarna backar från sitt vaccinationskrav för vårdanställda. Lär nog inte hända med tanke på hur ”sympatisk” Ulf Berg är…. 🙄
Fem positiva från veckan: 
– bra träningsvecka och att kroppen än så länge hållit för helgens match. Kanske får revidera dessa rader efter kvällens match….
– jag är otroligt stolt över mitt arbete.
– bra pilatesträning!
– vårtecken i min trädgård!
– Häng med barnen, så mysigt ju!
– jag är nöjd med min löneförhöjning! 🤩😍

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar