Min vardag

Välkommen till min nya blogg

Lekplatshäng igår med barnen. Det var perfekt vårigt väder och jag njöt av att slippa använda min vinterjacka. Att kunna vara ute utan jacka är verkligen ett vårtecken!

Jag har länge velat börja på en ny kula med min blogg. Tycker själva funktionerna på blogg.se varit bra men jag upplever att de som ligger bakom plattformen inte längre bryr sig om sina bloggar. Det är samma ”toppbloggare” som visas startsidan och inga nya bloggar lyfts. Det tycker jag är synd då det finns så många nya (och gamla bloggar med för den delen) som inte får den uppmärksamhet de förtjänar.

Jag har velat hit och dit hur jag ska göra, om jag ska exportera min blogg till wordpress och nu har jag landat i att testa blogga här på wordpress och min egna domän. Drömmen är såklart att flytta hit mina gamla inlägg och jag har skapat en exportfil men det verkar ta tid. Ska jag alltså lämna min älskade hannafialotta? Nej, min blogg kommer vara kvar och kanske att jag återgår snart igen. Mycket hänger i luften.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Välkommen till min nya blogg

  1. Vad roligt att du har valt WordPress och har inte kunnat kommentera alla som bloggar på blogg.se. När man klickar på robotknappen så händer det inget. Har velat kommentera hos dig länge och vad skönt att man äntligen kan göra det. Kommer du få över dina gamla inlägg från blogg.se till den här? Kramis ❤

    1. Nej jag vet. Jag har haft samma problem med att kommentera. Tanken är att jag ska flytta över mina inlägg hit, har skapat en exportfil som jag laddat upp men just nu funkar det inte. Har kanske gjort något fel, jag vet inte. Tills vidare kommer jag istället återpublicera inlägg som jag verkligen vill ha hit.

  2. Hej! Spännande med flytt. Jag gjorde ungefär likadant i november. Det tog lite tid…
    Glöm inte att lägga till din nya blogg på bloglovin’. (Men det tog nog en vecka, har jag för mig.) så att jag inte missar dina nya inlägg. Jag gillar din blogg! Lycka till med allt nytt.

    1. Tack för tipset om bloglovin. Det hade jag alldeles glömt bort. Har försökt lägga till mig men just nu strular. Får försöka igen vid ett annat tillfälle. 🙂

Lämna ett svar