Min vardag

Allmänt onsdagspladder

Förmiddagen har spenderats med att läsa dels kring intubering (när man söver en patient och sedan skapar fri luftväg med hjälp av en tub genom munnen och ner i svalget) och en uppgift kring samarbete. Tänk att det ska vara så svårt att beskriva saker och ting. Kände mig helt ärligt lite dum i huvudet men lyfte frågan jag kört fast på med Rickard och fick då några nya infallsvinklar så jag kom vidare. Jag upplever att det svåraste är inte vad jag ska skriva utan hur jag ska skriva det och vad lärarna är ute efter. På mitt senaste inlägg där jag gnällde lite över uppgifterna så fick jag tipset av Matilda som driver bloggen Mystiskt att göra en liten snutt här och där och det är nog det bästa faktiskt.

Jag ska äta lunch och sedan är det dags för praktik igen. Jag har bara den här och nästa vecka kvar. Känns lite trist faktiskt. Jag har trivts bra. Längtan efter att få jobba på IVA har inte blivit mindre direkt. Hoppas på att framöver få chansen.

Just det, minns du att jag skrev om bromsarna på bilen? Vi lämnade in bilen och så skulle de fylla på bromsvätska och byta bromsklossarna. Problemet var att det inte var det som var felet utan bromsrören har rostat sönder, den ena har gått av helt och det andra röret kommer också snart att gå av och då har vi inga bromsar alls. Läskigt värre. Så nu är bilen på verkstan och jag kommer få köra en liten ford. Blev faktiskt sugen på den typen av bil igår när Rickard skjutsade mig och Ida till baletten. Bortsett från att det är en dieselbil. Får se om jag gillar känslan sen när jag ska köra bilen. Har haft körkort sedan 2004 men att köra bilar som jag inte är van vid känns alltid så konstigt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Allmänt onsdagspladder

  1. Roligt att du trivs att ha praktiken på iva. Hoppas att du sedan får chansen att jobba där. Det där med att inte riktigt veta hur man ska skriva en text känner jag igen. Det är bra att du kan fråga Rickard när du kört fast. Tur att de upptäckte vad som var felet med bromsarna.

Lämna ett svar