Barnen - Träning

Från balett till fart och fläkt

Jag började på ett annat inlägg med ett helt annat tema men väljer att hålla lite på det. Precis som jag har sisådär 10 påbörjade inlägg som bara väntar på rätt tid. Funderar mycket på om jag vill sticka ut hakan just nu, känner dock att jag vill ligga lite lågt med det. Tråkigt dock för dig som läser här som kanske kikar in just för mina mer tankeväckande inlägg. (Som inte blir lika många längre men jag har inte ändrat ståndpunkt. Inte ens yttepytte, snarare tvörtom.)

Ikväll var det dags för Ida att få börja sin kurs i balett. Ida ville att jag skulle vara med så jag frågade läraren om jag fick vara med på ett hörn. Det fick jag. Så ikväll har jag dansat balett. Började fundera på om det finns någon vuxenbalett, haha. Det hade varit skoj. Ida briljerade med sina hopp så det var kul att se. Tror det kommer bli jättebra det där när Ida känner sig helt bekväm i sammanhanget.

Skrev i söndags att jag behöver träna mer explosivitet så det var precis det jag och Rickard gjorde ikväll. Först fick barnen mat så de skulle slippa vänta på oss, sen gav vi oss ut i mörkret. Vi har lyxen att ha en fotbollsplan bara femhundra meter från oss. Dessutom är det konstgräs. Perfekt underlag för att springa maxfarts-intervaller och få lite fart i benen. Passet blev kort men effektiv. Så bra ju.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Från balett till fart och fläkt

  1. Va roligt att Ida gillade baletten som hon börjat på.
    Så bra att ha en plan med konstgräs så nära er att träna intervaller på.
    Ha en bra onsdag.
    Carin

Lämna ett svar