Min vardag

Just nu 16:50

Jag har varit på praktiken idag, varit hemma dryga timmen. Klockan är strax efter halv fem och det är fortfarande ljust ute. Underbart ju! I köket har Alex och Ida precis spelat färdigt ett parti UNO. Jag har också förklarat för Ida varför en bränd tändssticka böjer sig. Det fick bli en liten lektion om eld samtidigt.

Jag försöker samla kraft att ta tag i någon av mina uppgifter. Känns som att kliva upp för ett högt berg och ångesten är total. Vad ska jag börja med idag är frågan. Men det känns som att dagens pass ändå är ett bra pass för att skriva min uppgift kring en dag på IVA. Jag har assisterat läkaren och pysslat med lite annat möjligt smått och gott.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Just nu 16:50

  1. Du behöver kanske inte göra hela uppgiften direkt? Kanske det räcker med att skriva lite stödanteckningar och tankar och sedan tillåta dig att göra något annat en stund eller en dag. Dela upp det i mindre bitar om det känns övermäktigt. Du är inte ensam om att känna så kring studier och de flesta lärosäten har superbra studentstöd att ta del av för att göra studierna hanterbara. Kom ihåg att ta hand om dig!

    1. Tack för en klok kommentar. Jag försöker göra precis så att jag inte gör allt klart på en gång. Jag ”småduttar” lite och så gör jag något annat tills jag kommer på något nytt att lägga till. Alla skoluppgifter ska vara klara i mitten av april så det är absolut ingen brådska. Men jag vet av erfarenhet att tiden kommer gå fort så därför vill jag ändå bli klar så snart som möjligt. Samtidigt ska det pluggas till tenta och så har jag basgruppsuppgifter.

  2. Vården är en energi- och uppmärksamhetskrävande arbetsplats och när du dessutom är helt ny där utan minsta lilla rutin att vila i, då har du rätt i att vara trött.

  3. Så konstig 🤔, jag skrev en kommentar på ditt inlägg från mobilen igår. Men det verkar inte som det kommit med.
    Skrev att det måste var jobbigt att känna ångest för sitt skolarbete.
    Carin

Lämna ett svar