Min vardag

Är jag den där personen som hatar?

Vilken är en fråga du hatar att få? Förklara.

Jag förstår att en del kan känna att de hatar någon/något. För min del är det ett alldeles för starkt ord. Jag hatar inte, jag är den där personen som knappt ogillar folk. Det finns bara en person jag tycker mindre om och jag är 100% säker på att det är ömsesidigt. Vi tar omvägar när vi möts. (Förlåt om du läser här men jag tror inte att jag har fel.)

Men frågor jag ofta får är ”pilates är som yoga va? och ”pilates är på boll?”. Det är lite spännande det där för just frågan kring om pilates är yoga är inte bara i Sverige utan även pilatesinstruktörer utomlands får samma fråga. På sätt och vis kan jag förstå det för vissa likheter finns det allt. Angående pilates och bollen så kan man definitivt träna pilates på boll, jag är inte utbildad på boll. Ibland är jag sugen på att göra det men jag både gillar och ogillar den där stora bollen. Mest för att jag har så dålig balans och blir irriterad för att jag tycker att det är så svårt…. En vacker dag kanske jag utmanar mig själv…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Är jag den där personen som hatar?

Lämna ett svar