Min vardag - Träning

Backintervaller och studentfirande

Oj vad trött jag blev nu när jag satte mig i soffan. Det har varit fullt ös idag, jag har tränat på förmiddagen och så har vi firat Rickards systerdotters student. Men vi börjar från början med dagens träningspass. I början på juli ska vi springa ett lopp, Byrundan. Vi har sprungit det några år förutom när det var pandemiuppehåll. Det är en riktigt jobbig runda med många och jobbiga uppförsbackar. Så för att inte chocka kroppen alldeles under loppet så sprang jag backintervaller idag. 5% lutning, 5*1 minut i fem minuter/km och så 5*1 i 4,36 minuter per kilometer.

Jag och Samuel kom in på hjärtstopp vilket ledde till att jag förklarade lite kring hjärtats normala rytm, hur blodet rör sig genom hjärtat och hur ett normalt respektive onormalt EKG ser ut.

Efter träningspasset fixade jag käk och så åt vi lite. Därefter blev det dags att åka iväg för utspring. Vi kom lite sent så vi fick ingen bra plats så vi såg inte själva utspringet. Men vi fick säga hej till studenten efteråt och se när de skulle åka iväg på flaket. Vi åkte hem en sväng emellan och åkte senare till middagen. Det bjöds på smörgåstårta och brownies till efterrätt. Vi hade en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans.

Det är alltid roligast att leka med kusinen när det är dags att åka hem. Att bli jagad av brorsan är kul!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar