Min vardag

Batteritjall, fotboll och feedback

Agda behöver ett nytt batteri. Jag har inte använt bilen på hela helgen och då laddar hon snabbt ur. Vi har en supersmidig liten laddare som gör att jag inte behöver startkablar. Den här lille manicken ligger alltid i bilen för när jag minst anar det så vill Agda inte starta. Idag blev det dock lite svettigt eftersom jag skulle iväg på match. Helt i onödan kan jag säga för trafiken flöt på och jag kom i bra tid till matchen.

Jag hade säsongens första tävlingsmatch idag: distriktsmästerskap i flickor 17. Det var jättekallt men jag körde på bara ben ändå. Härligt värre när det började regna…. Matchen var väldigt lugn och snäll, blåste väl fyra frisparkar ungefär. När jag kom hem upptäckte jag att jag äntligen fått tillbaka mitt arbete med kommentarer. Jag har visst råkat gå för djupt i vissa förklaringar och jag behöver förenkla en hel del. Vissa ändringar som behöver göras var dock ingen nyhet för en del hade jag redan tänkt på. Jag kommer inte göra något med arbetet ikväll. Jag behöver fundera och läsa igenom det jag skrivit, låta det marinera sig lite helt enkelt. Jag tycker att det är skönt att jag nu har något konkret att jobba med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Batteritjall, fotboll och feedback

  1. Den där batterimanicken kallas för booster om jag inte har helt fel. Så smidigt jämfört med hur man fick gå tillväga förut – typ ta loss batteriet, kånka upp det till lägenheten och sätta det på en batteriladdare över natten. Nej, det var inte bättre förr;-)
    Vilken läcker färg på din domartröja. Helt i min smak. Hur många domartröjor har du? Det måste ju ändå vara ett antal med tanke på olika matchställ som lagen har.
    Kul att du äntligen fick ditt arbete tillbaka med kommentarer.. Det är alltid lättare att ändra texter som är för långa/för djupa än tvärtom. Men det har jag nog sagt förut. Lycka till!

    1. Ja, den där manicken har räddat mig många gånger bara den senaste veckan. Jag har fem tröjor: blå, röd, svart, gul och så lila. Just nu har jag snöat fast en av kommentarerna som sa att ”jag ska fundera lite över vad jag vill säga”. Jag vet bara att jag vill göra en litteraturstudie på ett visst ämne med ett visst tema. Men det löser sig väl, jag får klura lite. Rätt vad det är så lossnar det igen.

  2. Detta med en liten laddare i bilen var ett bra tips värt att ta till sig. Plötsligt händer det, brukar man ju säga.

Lämna ett svar