Söndagslistan

Söndagslistan vecka 12

Veckans fokus: Skrivit på examensarbete och jag har repeterat mina anteckningar och föreläsningar. I veckan skrev jag ett inlägg om hur jag tänker kring min specialistkompetens. Jag vill inte lära mig för tentan enbart, jag vill lära mig för livet. Vill inte bli en specialist som bara gjort det jag ska till uppgifter och till tentan. Jag vill kunna använda det jag lärt mig kliniskt! Vill man bara lägga ner tid och kraft så man blir godkänd är ju det okej såklart men jag vill inte det. HÄR kan du läsa det inlägget.

Känsla: Abstinens beskriver väl min vecka rätt bra. Jag behöver min dos av Gotland och längtan dit är så stor. Den blir inte direkt mindre av att bloggvänner delar bilder från Gotland. Snart så får jag komma dit, bara en vecka kvar.

Träning:

 • Måndag: Vila
 • Tisdag: Lufsade cirka en kvart på löpbandet.
 • Onsdag: Sprang med Rickard och en annan domare i spåret i skogen. Vi maxade mellan stolparna. Med uppvärmning, intervaller och nedvarvning blev det fem kilometer
 • Torsdag: Vila,
 • Fredag: 7*400 meter på löpbandet
 • Lördag: 30 minuter promenad på löpbandet samtidigt som jag repeterade mina anteckningar.
 • Söndag: Jag ska döma fotboll idag, har en DM-match i flickor 17.

Bloggrelaterat: Jag missade men den 18:e mars fyllde min blogg 17 år. Inte här på egen domän men totalt sett. Tänk att jag har 17 år av mitt liv till stor del dokumenterat.

Mina positiva från veckan:

 • Har haft ett bra medarbetarsamtal med min chef.
 • Fått till en mycket bra träningsvecka.
 • Jag ska gå en utbildning för att bli instruktör i hjärt-lungräddning. Den blir först i början på maj.

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 12

 1. Stort GRATTIS till din fina 17-åring, en väldigt väl uppfostrad och allmänt mycket intressant ”tonåring”;-) Min är ett år yngre.
  Härligt med bara en vecka kvar till semestern på ditt älskade Gotland. Ska bli kul att läsa dina inlägg därifrån. Just nu verkar det vara fler som dras till ”öjn”, trots att det egentligen är fel tidpunkt på året (enligt mig alltså).

  1. Vet du att jag tänkte på dig när du skrev den här kommentaren. Har ofta varit så, jag tänker på dig, tar sedan upp telefonen och ser att du har skrivit en kommentar. Håller för övrigt med om att det är lite fel tidpunkt men vi vill åka nu och hoppas på bra väder.

 2. Kommenterar inte hela inlägget, men vill gratulera till dina 17 år med blogg. Det är lång tid. Du slår mig med minst 2 år 😉

Lämna ett svar