Min vardag

Bowling bland annat

Ikväll skulle vi ha gått på Monster truck men det regnade och eventet skulle hållas utomhus så vi åt kvällsmat på Mcdonalds istället och därefter blev det bowling. När vi satt där och käkade så var det en bilförare som höll på att backa in i bilen bredvid. Jag ville gå ut och ge lite tips men det hade nog inte varit så uppskattat….. På bowlingen lyckades jag faktiskt få en strike men annars var jag ganska dålig. Vill köra med rännorna men det ville inte de andra. Och det är klart, det blir ju mer av en sport när man inte kan förlita sig på att rännorna håller en på banan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Bowling bland annat

  1. Det var säkert 30 år sen jag var på bowling – och då var det med min kusin som var fruktansvärt duktig och på väg in i landslaget. Alltså fick man sig en lektion….. *fniss* Kusinen började dock att spela golf istället för att bowla – och de sporten har jag aldrig gillat.
    KRAM-Susie

Lämna ett svar