Min vardag

Fem en fredag vecka 34: Repetition

Nu har jag jobbat mina två nätter men jag har ingen ledig helg framför mig. Jobbar två dagpass, är ledig måndag och sedan börjar jag skolan igen. Det ser jag fram emot, det ska bli roligt att träffa klasskamraterna igen. Det är fredag så då är det såklart dags för Elisas fem fredagsfrågor som handlar om repetition.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något du upprepar varje dag? Borstar tänderna, säger när jag går och lägger mig ”vad skönt det var att ligga ner i sängen”.
 2. Vilken bok, film eller serie har du tittat på eller läst flera gånger? Härskarringen och Twilight Saga. Tröttnar aldrig på någon av dom. I serieväg gillar jag ”sommaren med släkten”. Jag och Rickard har sett hela serien några varv.
 3. Vad lär du dig aldrig? Att alla faktiskt inte går att lita på.
 4. När lärde du dig senast något utantill? Säger som Elisa, låtar fastnar direkt.
 5. Vilket var det vanligaste samtalsämnet under den här veckan? Hur ledsen en person gör mig alldeles för ofta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Fem en fredag vecka 34: Repetition

 1. Skoj läsa dina svar på veckans frågor. Håller med dig om det här med hur skönt det är att lägga sig ner i sin egna säng. Och att man faktiskt upplever den där känslan varje gång man kryper ner. Det är synd, men så sant, det går inte att lita på alla människor, något som är synd att man inte kan ”se” innan man blivit sårad. Hoppas att du får en fin helg

  1. Visst är det sorgligt att alla inte behandlar människor med respekt. Det jag delar med någon i förtroende vill jag ju inte att någon annan ska få reda på.

 2. Åh, Twilight- den är bra!
  Jag gillar De två tornen bäst av Sagan om ringen- filmerna.
  Här ser vi om Maria Wern igen + de nya avsnitten.

 3. Är aningen avis på dig, då du verkar ha ett ”musiköra”. Låtar liksom texter i allmänhet fastnar då aldrig i min lilla skalle;-)
  Det där att man inte kan lita på alla lär man sig tyvärr alltid den hårda vägen…

 4. Det var inget roligt samtalsämne! Hoppas du kommer på ett smart sätt att sätta stopp för det, för så vill man inte ha det! Koppla bort negativa tankar och njut av helgen!

Lämna ett svar

Upptäck mer från HANNAS KRYPIN

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa