Min vardag

Check på tenta

Oj vilken urladdning. Jag hade sådan skrivkramp efter att ha lagt i det sista pappret i kuvertet. Vi hade tjugo frågor att svara och jag kanske dök lite väl djupt i uppgifterna. Men hellre det än att skriva för lite. 50% är godkänt och jag borde ha klarat tentan. Inte helt utan fel såklart. Nu tänker jag inte öppna en bok förrän jag vet om sista uppgiften är godkänd. Jag behöver en paus. Jag var så trött när jag kom hem från skolan och fortfarande är såklart. Känns som fluffig, mjuk bomull i huvudet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Check på tenta

    1. Jag hoppades också på ledighet nu efter tentan men insåg att terminen sträcker sig till åttonde januari och termin två börjar 9 januari….. Men jag behöver en paus i pluggandet nu så jag får lite ny energi.

Lämna ett svar