Min vardag - Pilates

Torsdagspilates

Jag har varit så fruktansvärt trött idag. Jag kunde inte sova i natt. Varje gång jag somnade så drömde jag om tentan igår. Samma dröm gick i en enda lång loop. Som de där filmerna där huvudpersonen får leva om samma dag varje morgon hon vaknar. Hoppas på bättre sömn i natt.

Ikväll var jag iväg på pilates igen, näst sista passet för den här terminen. En termin går verkligen fort. Till nästa termin vill jag ha lite ny inspiration och några nya kombinationer. Men det ska jag klura på en annan dag. Ville bara kika in lite snabbt. Nu är det sängen som gäller och så hoppas jag att jag är piggare imorgon. Då ska jag jobba kväll men också delta på en HLR-utbildning med jobbet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Torsdagspilates

Lämna ett svar