Min vardag

Crosstrainer och lite stretch

Vi har köpt en crosstrainer, det skrev jag nog häromdagen. Iallafall, i förrgår så körde jag en kvart och igår blev det 16 kilometer och fyrtio minuter i tid. Kanske inte superlångt, varken i tid eller distans. Men tillräckligt för mig. Jag kommer få sådan träningsvärk och det kände jag redan i natt. Men det är bra för då vet jag att mina ben fått jobba och att jag överraskat kroppen med en ny rörelse.

I mitt inlägg vilket bakslag så skrev Anna om vad som hjälpt henne när hon hade problem med sin hälsena. Då blev jag påmind om foamrollern och jag har ju faktiskt en men det är flera år sedan som jag använde den. Så jag foamrollade vaderna och testade lite olika rörelser för att mjuka upp kroppen. Kändes verkligen härligt för kroppen på alla sätt och vis.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Crosstrainer och lite stretch

  1. Hoppas ni blir nöjda med crosstrainern. Vi hade en i flera år men nu har vi en motionscykel i stället. Det gäller bara att göra det till en vana men dit har jag inte kommit än. Får bli ändring på det!

  2. Jag både gillar och inte gillar träningsvärk. Jag gillar att man känner att man gjort något bra för kroppen och att den fått röra på sig, men ogillar smärtan.

  3. Har en hel hög med träningsredskap nere i förrådet plus ett gå-band i vardagsrummet som samlar damm.
    Man borde nog röra på sig mer, du inspirerar ju verkligen till det.

    Ha en fin Lördag nu.

Lämna ett svar