Söndagslistan

Söndagslistan vecka 32

De här bilderna tog jag igår morse. Förväntade mig ett riktigt oväder men det blev inget av det. Kom inte ens några droppar regn.

Känsla: Det börjar mörkna tidigare på kvällarna nu och när jag jobbade natten till igår så märktes det tydlig skillnad. Det ljusnar inte lika tidigt längre. Jag är inte redo för mörker och höst även om jag haft höstkänsla bra länge nu. Däremot är jag så redo att tag i mina studier och ser fram mot att få lära mig nya saker.

Väder: Längtar efter soligt väder. Läste att det ska bli bättre till veckan nu. Så typiskt när barnen snart börjar i skolan igen.

Träning: Hm, nu sitter jag här och har lite hjärnsläpp. Men det har blivit ett pass med styrka för hela kroppen, skrev om det häromdagen. Det har också blivit en dryg timme på crosstrainern totalt.

Köp: En crosstrainer som jag redan använt två gånger. Hej träningsvärk…..

Fundering: Vad är det för mening med att gå runt och vara tjurig? Framförallt när man låter sin tjurighet gå ut över andra…

Tänkvärt: Ovan rader från Ayaan. Och vem är då hon? Ayaan är född i Somalia men flydde därifrån. Hon är författare och islamkritiker. Hon kallas för ”islams mest vältaliga avfälling. Hon kritiserar öppet islam och kvinnoförtrycket som sker i islams namn. Hon har på grund av det utsatts för både dödshot och förföljelse.

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Söndagslistan vecka 32

 1. Väldigt dramatiska bilder. Kanske lika bra att det inte blev ”nåt” av det…
  Ja, hela veckan har varit grått här med. Liiiite regn, mest på nätterna, men idag kom solen fram klockan 16. Det märkliga är att det inte varit kallt direkt, utan temperaturen låg mellan 17 och 23 grader. Så nej, jag klagar fortfarande inte. Men vänta bara – när hösten och vintern kommer ”på riktigt” så kommer jag att klaga;-)

  PS. Precis som du saknar jag de långa ljusa kvällarna… DS.

 2. Det såg verkligen ut som det var regnoväder på G på dina bilder.
  Tråkigt när det börjar mörkna fortare och man vet att det bara blir mer och mer.
  Här mörknar det vid 21.00 nu och ljusnar vid 07.00.
  Ha en fortsatt bra söndag.
  Carin

 3. Visst märks det att det börjar bli mörkt tidigare och det känns lite vemodigt tycker jag. Hösten kan förvisso vara fin men den ska inte komma för tidigt.

 4. Bra jobbat på crosstrainern.
  Nej, vem är redo för mörkret? Det märks en tydlig skillnad. Men just nu visar sig solen. Ha en bra söndag!

Lämna ett svar