Träning

Dagens träningspass

Av dagens träningspass att döma känns det som att jag är på god väg tillbaka vad gäller min form. Kände innan passet att jag ville träna ett lite längre pass sett till hur träningspassen sett ut i höst. Kort och effektivt är bra men inte jämt. Så ikväll blev det en stege:

  • 1000 meter i 5,27 min/km
  • 800 meter i 5 min/km
  • 600 meter i 4,45 min/km
  • 400 meter i 4,34 min/km
  • 200 meter i 4,15min/km

Jag joggade i 1 kilometer innan jag körde igång med själva stegen. Mellan varje intervall körde jag faktiskt en minut joggvila, samma tempo som jag värmde upp i. Passet avslutades med en kilometers nerjogg. Totalt fick jag till 6 kilometer. Jag är riktigt nöjd!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Dagens träningspass

Lämna ett svar