Min vardag

Något som inte ingick….

Vinden viner verkligen runt husknutarna idag, känns som ett riktigt höstväder men solen skiner så det är vackert ute med alla färgskiftningar.

Du har väl inte missat att vi ställer tillbaka klockan i natt? Just därför är det inte kul att jobba inatt, kul att flytta bak klockan en timme och sedan jobba den timmen igen. Nej tack säger jag. Men skönt att få sova hemma för det innebär att jag får en extra timmes sömn. Det ska jag inte klaga på!

Det ingick inte i mina planer att jag skulle vara ensam undersköterska imorse på jobbet. Det ingick heller inte att jag skulle få ont i magen där på eftermiddagen. Men jobbet gick bra ändå och magen har lugnat sig med det onda. Mina planer för eftermiddagen är att blogga en stund, plugga och så ska jag träna något senare. Det blåser ute och på grund av min mage kommer träningspasset bli på löpbandet. *Skyller inte alls ifrån mig….*

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar