Min vardag - Pilates

Det är dags igen!

Godmorgon! Vi råkade försova oss imorse men barnen hann i tid till skolan ändå. Så nu har jag ätit frukost och bryggt en stor kanna te. Dagens planer är plugg och pilates. Ikväll börjar min pilateskurs i Mjölby igen. Det ska bli så kul! Få träna rörlighet och få in lite rutin på den typen av träning igen. Jag behöver det men disciplinen har varit nere i skosulorna. Det blir bra att komma igång igen. Vad ska du göra idag?

Jag och Rickard såg utfrågningen av Magdalena Andersson och Ulf Kristersson igår. Magdalena övertygade inte mig den här gången heller och jag tycker att Kristersson var bra i debatten. Om han var så bra att han får min röst det låter jag vara osagt. Mest troligt inte.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Det är dags igen!

  1. Så kul att kursen startar igen. Själv har jag tränat rallylydnad.
    Jag tyckte inte heller att hon imponerade men nu är det röstat och klart för vår del.

  2. Jobbigt när man försover sig, men tur att ni hann ändå.
    Min gubbe sa alltid när vi försov oss förr. Ingen stress, vi tar dagen från nu istället.
    Härligt att få börja med din kurs i igen.
    Carin

Lämna ett svar