Min vardag

Det blir bra så här med…..

….. Det försöker jag att intala mig iallafall. Men vem försöker jag lura egentligen? Idag åker vi ner till Öland för att springa Victorialoppet. Rickards plan är att springa 4 + 9 kilometer som han alltid gör. Marcus springer nio kilometer och jag då? Jag brukar alltid springa nio kilometer men med min fot går inte det såklart. Jag är anmäld till fyra kilometer, tänker att man får ju faktiskt gå också. Men egentligen, mest av allt vill jag kunna springa nio kilometer. Vi har sprungit det här loppet varje år sedan 2015 förutom 2020 och 2021 när loppen bara fick vara virtuella i och med pandemin.

Första gången vi var med så skulle jag absolut springa nio kilometer fast jag hade ont i min högra höft. Efter det så hade jag ont i ett halvår. Det var inte det smartaste men det var också mitt allra snabbaste Victorialopp.

Bilder från 2016

Bilder från 2017

Bilder från 2018

Bilder från 2019

Bilder från 2022

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Det blir bra så här med…..

  1. Jag kan förstå att du känner en viss besvikelse men det är viktigt att lyssna på kroppen och göra det bästa av situationen. Vår dotter sprang en halvmara med en inte helt kry fot vilket genererade än ännu sämre fot och tolv veckors vila. Hoppas ditt lopp blir bra oavsett hastigheten.

    1. Ja, det kan få väldigt tråkiga konsekvenser att inte lyssna på kroppen. Den här gången gick det bra för mig men ska köra helvila från löpningen ett tag nu.

Lämna ett svar