Min vardag

Egen domän

Nu har jag bloggat på egen domän sedan i måndags. Och min spontana känsla är att jag gillar det. WordPress har helt klart bättre funktioner. Kikade in på min gamla blogg och såg att läsare fortfarande kikar in där. Vill ju att de ska komma hit istället. Imorgon fyller Hannafialotta 15 år. Känns galet att tänka på. Hur fort har det inte gått egentligen. Har många fina minnen där, saker som jag är glad att jag skrivit ner då de annars fallit i glömska.

Det finns vissa grejer i designen som jag känner att jag vill ändra. Gillar egentligen inte den här funktionen där man ska klicka specifikt på varje inlägg för att kunna läsa vidare. Vad tycker du om det? Sen är det en menyrad som jag vill få väck. Får pyssla lite med det i dagarna.

Mina planer för idag: det är torsdag vilket innebär att det är pilatesdags igen. Som jag längtar efter att få sträcka ut och röra på kroppen på ett skonsamt och ickebelastande vis. Jag behöver helt klart mycket mer rörlighet och stretch. Men det är inte första gången som du får läsa det….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Egen domän

 1. Blir så glad över att du tycker att det känns bra här och jag tycker bloggen är helt okej. Jag gillar att den känns ren och inte för mycket saker på. Men jag hittar ingen gilla knapp än det är vad jag saknar. Men det kommer nog ju mer du jobbar med bloggen. Välkommen hit 🙂

 2. Men vad kul ändå med nytt, tror säkert du kommer stortrivas när du fått kläm på hur allt funkar. Wow 15 år det är bra länge ändå, så kul att du håller det vid liv, tror jag är inne på mitt sjunde år eller något den stilen. Håller med, man vill ju helst ha ett flöde på bloggen eller andras man läser

  1. Ja visst är det ett tag. Kan knappt fatta själv ibland hur länge jag hållit på med bloggandet. Konstaterade att jag ändå gillar bättre att ha klickbara inlägg då min frontbild blir så liten med andra mallar. Hoppas på att läsarna ändå vill läsa mina inlägg.

 3. Vad roligt att du har startat din blogg här. Jag förstod mig aldrig på WordPress så därför har jag inte orkat byta. Eller är de för att jag vill ha de så enkelt som möjligt? 🙈 Jag kan tycka att de är bra att tryck på inläggen för att läsa dom. På så sätt vet jag att jag kommer till rätt inlägg som jag vill kommentera 😊 Jag hoppas att de gick bra på pilates passet

  1. Håller med om att bloggverktyget inte är helt lätt. Men jag gillar att det finns så många funktioner. Det är verkligen blandat vad man tycker om att behöva klicka på inläggen.

 4. Kul med en ny domän!!! 🙂 Ja, det är ett hårt jobb att få ordning på design och layout. :S Jag håller med dig om att det är extra bökigt att behöva klicka på ett inlägg för att läsa det. Mycket enklare när man bara kan scrolla och läsa i följd. 🙂 Lycka till med träningen och bloggen! Kram

  1. Ja, jag är glad att jag flyttade. Får som om jag kan få ordning på sidan. Annars får det vara som det är ett tag.

   Tack så mycket!

   Kram

 5. Håller med dig! Gillar inte heller en massa klickande. Enkelt och lätt önskar jag mig. Även om föregående och nästa inlägg kommer som länk.

Lämna ett svar