Min vardag - Pilates

Vildvuxet!

Pilatestorsdag, hur fint att få åka till Mjölby och sträcka ut på mattan.

Torsdagar är alltid en härlig dag, pilatesdag liksom. Har varit ledig så ingen stress efter jobbet, kunnat ta dagen lite som den kommer. Förmiddagen spenderades i telefon med J, var länge sedan nu. Jag har alltid tajmat in mina samtal när han varit upptagen i telefon. J är kompisen som följde med oss till Gotland förra sommaren.

Ikväll blev det mycket basic på passet. Kanske känns lite ”b” men det är alltid bra grunder. Det kändes skönt efteråt och precis vad jag behövde.

Från pilates till paletter. Jag behöver verkligen styra upp mina paletter. Bilden visar verkligen inte hur stora en del av bladen är. Samtidigt tycker jag att det blir lite att se hur stor och buskig den kommer. För ett par veckor sedan såg de så väldigt sorgliga ut men nu när våren, värmen och ljuset kommit tillbaka mer och mer så har de också fått tillbaka sin energi.

Ikväll är det godisdag, Rickard tittar på hockey, LHC spelar och jag sneglar med ett halvt öga. Tycker det är kul med hockey ibland. Jag ska äta riesen och ahlgrens bilar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Vildvuxet!

  1. Har inte testat pilates med det verkar vara något bra. Ska försöka testa det någon gång. Fina paletterna är, har inte några själv men skulle nog vilja ha några till sommaren. Hoppas du får en bra fredag!

  2. Det är härligt att ha en dag i veckan som känns extra speciell. Din är torsdag. Min är fredag. Att träna fredagar är speciellt. Men det är väl för att jag vet att det är helg efter passet. Det är något roligt på tv på kvällen, äta gott & sovmorgon i morgon lördag. Ingen stress för att gå upp.

    Oj! Vad fin palett blad du har 😃. Den kanske åxå känner av energi från solen ☀️.

    Ha en fin helg! 🌷

Lämna ett svar