Min vardag

Ekorr´n satt i granen

På morgonen åkte vi iväg till stan för att fixa julklappar till syskonbarn och mina föräldrar. Vi har nu klappar till syskonbarnen och precis när vi skulle sätta oss ner för att beställa lunch på IKEA fick vi åka hem då Alex slutat tidigare och vi låst ytterdörren. Det blir till att fixa en egen nyckel för såna här tillfällen när lektioner blir inställda.

I eftermiddags tog jag tag i att städa sovrummet, hänga in kläder och lägga till tvätt. Den bästa shoppingen är helt klart den som jag kan göra i min egen garderob. Lyfte ner en påse från garderoben och hittade ett gäng klänningar som jag glömt bort. Jag hittade även en blus som jag letat efter och funderat över var den tagit vägen. Kläder som tidigare varit favoriter. Kanske jag kommer använda dom eller så hamnar de i en påse igen, haha. Vi får se.

I förra inlägget skrev jag att vi skulle träna tabataintervaller men det blåste betydligt mindre i kväll så jag och Rickard joggade upp till skogen och sprang intervaller mellan stolparna. Det var tungt och riktigt jobbigt men så bra träning. Det var ett tag sedan som jag och Rickard tränade tillsammans så det var roligt att springa tillsammans även om det var riktigt jobbigt.

När vi kom in lagade Rickard kvällsmat och Ida ville att jag skulle testa hennes hemgjorda memory. Så vi spelade hennes memory en gång och sedan ett djurmemory. Nu tittar vi på Vaina, det är en sådan mysig film tycker jag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Ekorr´n satt i granen

  1. Ibland behöver man syna sin garderob i sömmarna för det är lätt att glömma bort vissa plagg. Själv hittade jag en blus där prislappen satt kvar…

  2. Skönt att ha klapparna klara.
    Ibland kan det vara bra att lägga undan kläder ett tag. Då blir det som nytt igen.
    Så skönt att vinden avtagit när ni skulle träna.
    Carin

Lämna ett svar