Tänkvärda inlägg av andra

Elefanten i rummet

💥Elefanten i rummet💥
Text: Jenny Nilsson

Ja exakt så här är det….finns ett gäng människor jag försökt tala med och varnat, men som vägrade lyssna ….och nu när bevisen hopar sig bemöts jag av total tystnad och nonchalans.

Jag gissar att dessa människor inte ens öppnar mina länkar då den kognitiva dissonansen möjligen blir för obehaglig och det känns trevligare att leva i den mysiga lögnen, så långt det bara går, där man kan fortsätta förneka det uppenbara in i det längsta.

 • Barnafödandet minskar, injicerade gravida kvinnor har fått missfall i stor ökning och barn födda av injicerade har blivit för tidigt födda och/eller uppvisar tecken på att inte må bra. Många kvinnor har fått menstruationsrubbningar.
 • Cancer ökar. Injicerade under behandling där cancern gått tillbak och/eller varit under kontroll eller man varit tillfrisknad har plötsligt fått galopperande cancer i form av extremt snabb spridning och kraftigt förvärrat tillstånd. Tidigare fullt friska insjuknar plötsligt i en extremt snabbväxande/spridande cancer och dör inom loppet av bara några månader. Gruppen unga tidigare fullt frisk i god form sticker ut.
 • Stroke orsakad av proppar har stigit rejält och gruppen unga tidigare fullt friska sticker ut. TIA-attacker och liknande duggar tätt.
 • Myokardit (hjärtmuskelinflammation) hos barn och ungdomar har ökat rejält, vilket gjort att man i vissa länder stoppat injektionerna till denna grupp. Hjärtinfarkter orsakad av inflammationer och proppar har ökat kraftigt. Dödsfall orsakat av plötsligt hjärtstopp (ofta under träning/match) och hjärtinfarkter hos elitidrottare har ökat med 1700 %. Fler elitidrottare har dött sen injektionerna drog igång av hjärtinfarkt och hjärtstopp på 1,5 år än vad som dött av samma åkomma på över 50 år !!!
 • Hjärtarytmi och en lång rad problem kring hjärta och puls har ökat. Försäljningen av blodförtunnande har stigit i taket och för första gången i historien har blodförtunnande läkemedel till barn (!!!) godkänts.
 • Autoimmuna sjukdomar ökar. Så pass att man i vissa länder nu startar utredningar trots att elefanten står mitt i rummet.
 • Neurologiska problem och sjukdomar ökar. Så pass att man i vissa länder nu startar utredningar trots att elefanten står mitt i rummet !!
 • Människors immunförsvar pajar….med en uppsjö av problem som följd.
 • Tidigare sjukdomar/problem förvärras kraftigt efter injektionerna….en tillfällighet ?? Knappast.

Detta var bara ett axplock av de problem i olika svårighetsgrader som uppstår och uppstått av injektionerna.

Jag kan delvis förstå att man litade på myndigheterna och politikerna etc och föll som en fura för den mediala skrämselpropagandan och trodde mer på dem och deras ”experter” än mig och mina varningar, även om de länkar jag delade kom från VISSELBLÅSANDE EXPERTER…..men jag kan då inte för mitt liv förstå hur man (när bevisen, som bekräftar att mina varningar och min info var korrekt nu bara växer och växer), men man fortsätter bemöta mig med tystnad och försöker med sin nonchalans och tystnad släta över hela skiten !! Sorry för min mitt petnoga lilla ”ego” men en ursäkt är på plats när någon i all välmening varnat någon och dessa varnade personer vägrar lyssna på grund av att de misstror det man säger !! En ursäkt är …..OJ !!!! Helvete vad det rasslar till i min inbox och messenger !! 🤣

P.s de ansvariga och skyldiga nyckelpersonerna behöver inte be om ursäkt, det är fullständigt oväsentligt- de behöver fängslas och bötfällas för sina brott !!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “Elefanten i rummet

 1. Pingback: HANNAS KRYPIN
 2. Jag kan inte riktigt få in i skallen att man tar dos efter dos som ändå inte verkar hjälpa, folk blir ju ändå sjuka och nu när sjukan är så mild på friska personer? Jag håller fortsatt avstånd och tvättar händerna som innan och hoppas att det fortsatt håller mig frisk. Men tack för att du berättar, översätter till vanligt språk, upplyser mm för det behövs.

Lämna ett svar