Min vardag

En dagens, tack!

Måsten: Jag behöver träna och sätta mig med mina studier.

Knäppa: Jag pratade i telefon med min personalplanerare och av bara farten tog jag trapporna. Jag var då på nittonde våningen och skulle ner till plan nio….. Ja, det var ju bara att börja knalla.

Dagens vy och dagens väder: Min vy från nittonde våningen.

Varför: Om man tycker att ens immunförsvar blivit försämrat av att ta covidvaccinet, varför fortsätter man då med att ta ytterligare doser? Om man tydligt ser en skillnad i sitt mående före och efter vaccinet, varför vill man då ta risken att få ytterligare sämre mående? För att skydda andra? Men det vet vi ju vid det här laget att vaccinet i bästa fall skyddar en själv….

Reflektion kring praktiken: Jag frågade dagens handledare om det var något jag skulle tänka på till nästa pa

Jobbiga men viktiga: Jag knallade bort till mitt jobb för att vara med på klinikmötet där det skulle informeras om det ekonomiska läget. Det var roligt att träffa mina kollegor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En dagens, tack!

  1. Jag har bara fått en aning försämrat immunförsvar men det räcker för att jag ska vägra ta fler doser. Tidigare tog jag det bara för att kunna resa men hade det införts restriktioner igen så hade jag hellre avstått resor än att äventyra mitt mående genom att vaccinera mig igen.

Lämna ett svar