Min vardag - Träning

Fem en fredag vecka 47: Tacksam

Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig med studierna så det måste jag verkligen ta tag i idag istället. Min bror kom hit en sväng och då blev det definitivt svårt med fokus men väldigt trevligt också såklart. Jag tog även ett träningspass på crosstrainern. Det fick bli tabataintervaller, 20 sekunder sprint och 10 sekunder vila. Detta upprepades 24 gånger. Sedan avslutade jag passet med att få till lite explosivitet. Tog fram hopprepet och körde några intervaller. Jag tyckte att jag tog det lugnt men det känns ändå i vaderna idag. Passar väldigt bra med vila då.

  1. Vad är något du tar för givet men är tacksam för? Att få vakna på morgonen och att vi är friska. Vilken tradition under årets högtider betyder mest för dig? Baka lussebullar och pepparkakor med barnen och pynta granen. Vilken upplevelse under det gångna året uppskattar du mest? All tid tillsammans med familjen. Särskilt de perioder när vi har varit alla fem. Vilken utmaning under året är du glad att du tog dig an? Att vara samordnare på mitt jobb men också att jag inte gett upp med skolan utan kämpat på. Vad är du mest tacksam för i år? Helt klart min familj.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Fem en fredag vecka 47: Tacksam

  1. God hälsa måste man vara tacksam över, det är först när man blir sjuk som man till fullo uppskattar det. Hoppas lussebullar och pepparkakor ska bli uppskattade även i år.

  2. Utsikten du har på ditt jobb är riktigt, riktigt kul! Nästan en drönare-vy tycker jag. WOW!
    Sedan är jag impad över att du hinner med lussebullar och pepparkakor. Duktig tjej:-)

  3. julen är ju barnens högtid. själv är jag mest förtjust i alla ljusen och brasan. visst är familjen något att vara tacksam för. jag tycker att det är väldigt spännande att följa dina studier också. det verkar ju gå som en dans!

Lämna ett svar