Min vardag - Träning

Rivstart på alla sätt och vis….

Det är måndag igen och vilken måndag det blev. Rivstart på jobbet med mycket att göra men med bra samarbete, sådant blir jag glad av. Ute viner vindarna runt knutarna. Jag laddade min telefon, laddade mig med energi för att springa (läs lufsa) lite med mina löptest-trötta ben. Mina baksida lår är aldrig roliga efter löptester. Jag tar verkligen ut mig till max. Tänk den dagen då jag faktiskt kan springa ett löptest utan att det är på min maxnivå. Men iallafall, det blev ingen lufs, istället maxade jag en femma. Så kan det gå.

Så, en liten lista för att sammanfatta dagen:

  • Tänkte cykla idag men när jag såg att det skulle blåsa 18m/sekunden i byarna kände jag att det fick bli bil istället. Ställde bilen 10 minuter bort så fick lite extra vardagsmotion. Det är alltid bra för hjärtat! Och stegen i appen på min mobiltelefon, haha.
  • Förvånande bra träningspass! Tanten är i bra form. Även om det inte alltid känns så. 😛
  • Det konstigaste måste helt klart vara att jag fick en blånagel när jag satte en klämma på ett drän. Fattar inte ens hur det gick till. Eller jo, jag klämde mig såklart men hur. Det borde inte vara möjligt….
  • Tycker det är bra med funktionen med att fästa inlägg. Idag ligger ett reklaminlägg uppe för Hannas Pilates så man får scrolla ner lite för nästa aktuella inlägg.
  • Stretchade en kvart! Underbart ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Rivstart på alla sätt och vis….

  1. Ja i den här blåsten vill man helst inte cykla så jag förstår att du tog bilen istället. Häftigt med en rivstart på veckan, skönt att börja på topp! 🙂

Lämna ett svar