Hälsa - Pilates - Träning

Det jag drömmer om!

Alltså jag känner sådan träningsglädje, det gjorde jag inte i lördags. Då ville jag inte ta ett löpsteg till. Någonsin… Det är tur att saker och ting ändras…. ”Alla” tror att jag tränar jämt. Det gör jag dock inte men om man följer mig på sociala medier så ser det ut som att jag gör det. Anledningen till det är såklart att jag väljer att fokusera på träning. Men lika bra som jag är på att få till något pass flera gånger i veckan, lika bra är jag också på att vila. I söndags tex tog jag inte ett löpsteg och det blev ingen annan träning heller.

Mitt högsta mål i år: Att återigen komma i mitt livs form. Så som jag sprang 2018 och början på 2019. Dit vill jag komma tillbaka till! Jag drömmer om att:

Jag drömmer om att återigen att få fart i mina ben!

Jag drömmer om härliga pilatestimmar i solen.

Jag drömmer om att bli rörlig och smidig!

Jag drömmer om att ha en stark och smärtfri kropp.

Träningsglädje är en sak men det betyder ju inte att jag inte hittar anledningar till att inte röra på mig. Trött kan man vara och jag har varit jättetrött idag. Det här inlägget var dock precis det jag behövde för att bli inspirerad till att ge mig ut på en härlig promenad. Så det är precis vad jag ska göra nu. Drar med mig Rickard ut med så får vi en pratstund tillsammans. När barnen är hemma är det svårt att få en syl i vädret. De vill ju också prata såklart.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “Det jag drömmer om!

  1. En sund och frisk kropp är ett bra mål tycker jag. Som lärare noterar jag att barn rör sig mindre och det tycker jag är bekymmersamt. Barn ska ha spring i benen och orka!

Lämna ett svar