Min vardag - Pilates

Pilates, bowling och flytt av arkiv

Dagen idag har bjudit på lite allt möjligt smått och gott. Du har kanske sett att det rasslat till rejält i mitt arkiv. Jag har fått hjälp av Madeleine att flytta på mitt bloggarkiv från Hannafialotta. Det jobbet startades igår kväll och av 11000 inlägg så är dryga 9000 på plats. Vågar dock inte börja greja med kategorier och så vidare förrän jag vet att allt är klart. Kanske är lite risky business att skriva det här inlägget. De två tidigare inläggen är tidsinställda. Kommer dock ta bort dom eftersom de är dubbelpublicerade nu när mitt arkiv till stora delar är på plats.

I fömiddags var planen att springa ett gäng intervaller men jag har fortsatt ont i mitt bäcken så det blev en promenad på löpbandet istället och en kvart pilates i trädgården. Vinden var rätt så kall idag men det var ändå skönt att sträcka ut kroppen. La ut klippet på min youtubekanal. Skulle dock behöva ”klippa och klistra lite” innan jag lägger upp klippet här. När jag bara kör lite för mig själv tänker jag mycket på att jag vill att rörelserna ska gå in i varandra utefter pilatesprincipen ”flow”. Lite känslan av att det blir som en enda lång flödande rörelse. Tycker det känns underbart för kroppen.

I helgen är det domarkurs igen, dags för fortbildning. Lördagen bjuder också på löptest. Ska jag eller ska jag inte liksom. Men det är då. Ikväll har jag varit ute med Rickard, J, E och ett gäng andra sköna domare. Bowling och mat stod på schemat. Hur trevligt som helst. Jag ville verkligen inte bowla då jag var urdålig på det sist. Men jag var med ändå och det blev gick ju jättebra. Alltså inte bra som i wow men utifrån den inställningen jag ändå hade. Kul kväll!

Drog på mig jeans, en av mina favorittoppar och så tog jag på mig mitt ansikte (=smink). Ovant med människokläder men trevligt!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Pilates, bowling och flytt av arkiv

  1. Bowling är ju himla kul, men jag är så dålig, ibland har jag dock en himla tur när jag spelar. (det beror knappast på skicklighet om jag får till en strike) Roligt att de blev en lyckad kväll.
    Så du har flyttat din gamla blogg hit, hur då? (blev lite nyfiken)

Lämna ett svar