Pilates

Ett flödande flöde utan det djup jag söker efter….

Det här pilatesflödet gjorde jag igår och filmade. Nu när jag tittat på det kan jag konstatera att:
 • Jag vill fördjupa min rörlighet i ryggraden, vill rulla genom ryggraden på ett djupare plan. Mer artikulation som det heter på pilatesspråk.
 • Jag vill kunna jobba genom alla övningar på ett djupare plan.
 • Vissa rörelser gör helt klart gott men det ser ut som ”hej kom och hjälp mig”.
 • Jag ska helt klart köpa ett 10-kort med Linnéa igen!
 • Behöver mycket mer rörlighet. Men det var ju i och för sig ingen nyhet… Det är tur det är torsdag och pilates i Mjölby ikväll.
 • Dessa korta sekvenser på en kvart gör så mycket för mitt mående.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Ett flödande flöde utan det djup jag söker efter….

 1. Det är bra att ha film på det man gör. Så man kan se på det & utvärdera.
  Tur att du ska träffa en riktig pilates tjej ikväll som kan lära dig hur du ska göra för att uppnå det du vill själv göra 🙂.

  Hoppas att pilates går bra. Ta hand om dig❣️🤗

Lämna ett svar