Min vardag

En gårdagens tack!

Godmorgon! Hoppas att du mår bra. Trots den intensiva period som jag har bakom mig känner jag mig pigg. Var rädd att kroppen skulle protestera alldeles när tempot blev lugnare. Glad för det. Att jag är pigg alltså…

  • Tränade dryga timmen pilates med Linnea  Tänk att basics kan vara så jobbigt….
  • Ätit räkmacka till kvällsmat.
  • Sprungit tre snabba kilometer. Kändes helt okej faktiskt. Det är skillnad på löpningen när jag sovit ordentligt.
  • Ödlorna bråkade så den ena fick rasta av sig på golvet. Resultatet: hon hittade en låda att hoppa ner i….
  • Idas älsklingsapa försvann så jag röjde på hennes rum. Rummet blev fint men apan är i skrivande stund fortfarande borta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En gårdagens tack!

    1. Ödlorna har varit sams nu som tur är och Idas apa kom tillrätta. Den hade hamnat i en av lådorna. Fattar inte hur jag inte kunde hitta den men den är tillbaka iallafall så dottern är glad.

  1. Det lät som en bra dag bortsett från att ödlorna bråkade. Brukar de göra det eller kommer de oftast bra överens? Har ingen aning om hur det fungerar… Hoppas apan kommer tillrätta.

Lämna ett svar