Min vardag

Vardagligt pladder bara

Jag råkade försova mig imorse, vaknade fem minuter innan jag skulle åka till praktiken. Det var länge sedan nu så det var väl dags… 😛 Imorgon gör jag mitt sista pass på min nio dagars praktik. Hade gärna haft några dagar till för nu vet jag mer vad som ska göras, känner till mer kring rutinerna. Men det är väl lite så det är att man blir varm i kläderna lagom tills man ska sluta. Sen kan jag verkligen inte allt, tänker att jag bara nosat på ytan men jag har en liten grund. Framförallt så har jag lärt mig övervakningsskåpet och att koppla upp patienterna vilket var syftet med praktiken.

Igår hade jag slutbedömning med min lärare och mina två handledare. Mycket nyttig upplevelse måste jag säga. Att vara i den rollen att bli bedömd och inte vara den som ska bedöma. Nu vet jag hur mina elever har det när det är dags för bedömning för dom. Det är inte roligt men jag fick bra kritik iallafall så det kändes skönt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar