Min vardag

En lista från gårdagen

Det är måndag igen! Jag har sovit helt ovaggad inatt och inte vaknat en endaste gång. Jag var nog trött…… Idag har jag en ledig dag från jobb så mina planer är plugg och i eftermiddag ska jag träna en timme pilates med Linnea. Äntligen säger jag! Behöver springa något på förmiddagen med. Något lugnt och snällt mot kroppen.

Jag gjorde en sammanfattning från gårdagen men råkade trycka på en knapp så all text försvann. Nu kommer jag inte ihåg allt jag skrev. Så dumt ju. Så listan får bli kortare än vad den var från början.

Gårdagens konstaterande: Jag satt med studierna några timmar igår, fortsatte läsa på om hjärtat. Jag konstaterade att nu när jag har mer teoretisk kunskap kring EKG-tolkning och blodgasanalyser är det så mycket roligare att försöka förstå vad det egentligen är jag ser. Det är ju det som är det svåra, koppla ihop det teoretiska med det jag ser praktiskt.

Roliga: Felix Herngrens nya humorserie ”vuxna människor”. Satt och skrattade gott åt vissa av scenerna.

Godaste: Min köttfärslimpa och godisskålen på kvällen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar