Söndagslistan

Söndagslistan vecka 42

Veckans söndagslista blir en kortversion. Har jobbat och haft praktik om vartannat så jag har inte gjort särskilt mycket mer än just det. Idag ska jag sätta mig med mina böcker och plugga. Det har det också blivit dåligt med den senaste veckan. Har en plan för en av mina uppgifter som handlar om arbetet på akuten och den andra står jag fortfarande och stampar lite. Men det ordnar sig tänker jag. Har du haft en bra vecka?

Känsla: Jag har julkänslor så nu börjar jag att längta efter snö och julmys. Lite tidigt kanske men snart är det november och då är det inte lång tid kvar innan det riktiga julmyset börjar.

Väder: Inget vidare faktiskt. Jag tog fram vinterjackan i veckan och mössan fick också komma fram.

Träning: Jag har en galet intensiv period bakom mig med kombon praktik och jobb så det har inte funnits energi till att träna. Men igår lufsade jag igång kroppen.

Veckans länkar: Den här veckan har jag bara en länk som jag vill tipsa om.

Citat:

”Det är lättare att förpassa sina egna felsteg till historien, lägga locket på och gå vidare då det visade sig att det man trodde så stark på och agerade efter inte riktigt stämde. Men de som drabbades och fick ta konsekvenserna av era missbedömningar behöver upprättelse och kommer kräva att få bli lyssnade på. Det går inte att fly undan sitt eget ansvar i längden utan uppvaknandet kommer att ske förr eller senare. Kan man då se sig i spegeln och förlåta sig själv? Det är frågan?”

Ann-Cathrin Engwall

Veckans tänkvärda: Ja du, när folk nu börjar hävda att de minsann inte alls påstått en viss sak så är det skönt att kunna visa på videoklipp som talar för motsatsen….. Flera av påståenden nedan finns att höra i Alexander Pärleros avsnitt med Katarina Gospic. I skrivande stund fungerar inte mitt spotify så jag kan inte länka. Men sök på ”framgångspodden”.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 42

  1. Något julmys har jag inte längtan till ännu. Men det får jag säkert va det lider.
    Vantar och mössa har inte åkt fram ännu här. Blir nog när vi åker till Sverige i jul som det plockas fram.
    Carin

Lämna ett svar