Min vardag

En Hanna-docka

I förmiddags skrev jag relativt effektivt på mitt examensarbete. Är långt från klar med bakgrund och resultat men har redan idéer kring vad jag ska skriva om i delen där jag ska diskutera kring mitt resultat.

Vid tolv hade Alexander en tid hos frissan och medan han klippte sig så knatade jag och Ida bland affärerna. Hon villhövde absolut en liten hund och eftersom hon har kvar av sina julklappspengar fick det bli ett litet köp. Jag köpte nya hårsnoddar, det fick bli rosa.

Klockan ett skulle vi vara hemma hos mamma och pappa och käka lunch tillsammans. Marcus och Kevin kom också dit. Mamma hade gjort sådan god mat, som alltid vill säga. Satt och pratade lite med pappa efter maten och pratade en del om det som hänt sedan sist. Mycket trevligt.

Till efterrätt bjöds det på glass och på min plats låg det ett stort paket. Mamma hade nämligen en särskild anledning till att vi skulle komma. Hon har nämligen hittat den perfekta examens-presenten och kunde absolut inte vänta längre. I paketet låg det en vårddocka med mitt namn på. Blev så glad, tycker den passar perfekt! Ser ut som den gamla tidens sjuksköterskor, jag är ju inte sjuksköterska men det är en petitess i sammanhanget.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “En Hanna-docka

 1. Maten med hasselbackspotatis var helt i min smak:-)
  Har din mamma gjort dockan själv????? Fantastiskt duktigt i så fall. WOW! Å du, jag har aldrig gjort skillnad mellan undersköterska och sjuksköterska. För en patient är det viktigaste att någon ”sköter om mig” när jag behöver vård. Titeln spelar ingen roll. Dockan är bara såååååå WOW!!!

 2. Vilken trevlig söndag det blev och så mysigt med middag hos dina föräldrar. Alltid gott att sätta sig till dukat bord.
  Vilken fin och personlig examenspresent du fick. Den kommer att bli ett fint minne!

  1. Visst är det trevligt att komma till dukat bord, det är inte dumt alltså. Jag är väldigt glad för min docka. Den står på en plats där jag hela tiden ser den. 😀

 3. Låter som en väldigt trevlig dag. God mat och goda samtal med människor man tycker om, det kan inte bli fel.
  Vilken fin present du fick. En jättefin docka. Charmiga detaljer med pennor och journal i fickan 🥰

Lämna ett svar