Min vardag

Intervaller och epadunk

Godmorgon!

Då var det måndag och ny vecka igen, vecka 9. Springer inte det här året fram väldigt snabbt? Jag ska jobba idag och ikväll ska Ida testa den nya balettgruppen. Håll tummar och tår att den passar fröken. Jag skickade även in mitt examensarbete. Håll också tummarna för att det inte försvinner i cyberrymden den här gången också…..

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle vara den som gillar epadunk men Lia´s låt som hon ställde upp med i melodifestivalen gör mig härligt träningspeppad. Efter en stunds soffhäng igår så tog jag tag i veckans sista träningspass. Det fick bli ett gäng intervaller på löpbandet som faktiskt sprangs med väldigt pigga ben. Det kändes väldigt bra måste jag säga. Jag avslutade träningspasset med att stretcha. Sanningen är ju den att det gör betydligt ondare i mina höfter efter ett träningspass när jag slarvat med att stretcha efteråt.

Önskar dig en härlig start på nya veckan!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Intervaller och epadunk

 1. Den här tiden på året får gärna springa fort (förbi), sedan får det gå i 30 km/t under våren och sommaren. Håller helt med dig om Lia Larssons epadunk. Jag gillade låten. Den fastnade direkt och var trallvänligt. Dagen innan läste du kanske också Jan-Eriks funderingar om epa-traktorer i hans inlägg till ”Fem en fredag”. Det kändes nästan som om de två var i maskopi – hahaha!

  Håller tummarna att dottern gillar den nya balettskolan:-)

 2. Den typen av musik kan jag lyssna på på väg till jobbet. Ibland behövs lite extra hjälp för att vakna till på morgonen.
  Hoppas att det går bra med examensarbetet.

  1. Vaknar också av låten, när den spelas upp i mitt huvud så kan jag inte sitta still. Tack, det hoppas jag med. Än finns det gott om tid att slutföra arbetet på.

 3. Nog går det fort alltid. Nu är vi snart inne i marsmånad med.
  Hoppas hon gillar sin nya balettgrupp.
  Jag har inte kollat på Mello, så har noll koll på låtarna som varit med.
  Ha en ny bra vecka.
  Carin

Lämna ett svar