Min vardag

En längtanslista vår

I vintras skrev jag en längtanslista med fokus på vinter. Nu tänkte jag skriva en längtanslista med fokus på våren. Jag ser fram emot så mycket!

  • Jag längtar tills pionerna börjar leta sig upp igen. Förra året klippte jag ner ”riset” lite tidigt och så fick vi frostnätter. Egentligen var det inte tidigt, det var i allafall april. Hur som helst tänker jag inte göra om det misstaget igen.
  • Jag vill döma en massa roliga fotbollsmatcher
  • Jag vill göra en favorit i repris och åka till Gotland med Rickard när vi firar bröllopsdag. Det har vi också bokat nu som jag skrev om igår.
  • Jag vill springa lopp igen. Närmst på tur är Blodomloppet. Förra året sprang jag blodomloppet med jobbet. Tidigare år har det varit med domarklubben, vi får se hur det blir.
  • Längtar efter examensvecka. Du kommer bli trött på mitt tjat om examen och nu får du höra om det igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “En längtanslista vår

  1. Du har många önskemål, och de är väldigt realistiska tycker jag. Allt du längtar efter borde du kunna genomföra tycker jag.

  2. Ja, nu är det vår och idag självaste vårdagjämningen tom 🙂 Så mysigt! Så trevligt med bröllopsdagsfirande på Gotland ❤ Springa lopp är trevligt, har siktet inställt på ett lopp nu den 5/5, 10 km men måste komma igång med löpträningen 😀

  3. Ser ut som en överkomlig lista … och som sagt, Gotlandsresan är ju bokad! Såklart ser du fram mot din examen! Heja dig!

Lämna ett svar