Personligt

Selfie #12 Vårkänslor

1. Det är ett självklart vårtecken: Är det inte märkligt hur det så fort det blir soligt så åker shortsen fram på karlarna. Shorts och t-shirt när det ligger lite snö på backen och är minusgrader. Jag fryser när jag ser dom. Ett säkert vårtecken är när mina tulpaner letar sig upp. Typ nu alltså…

2. Den blomman är vårens mest efterlängtade: Pärlhyacinter och snödroppar.  

3. Det plagget signalerar vår: När man kan slänga av strunmpbyxorna och få lite färg på benen, då är det vår.

4. Den texten om våren är en favorit: Hm, jag vet inte om jag har någon särskild favorittext om våren. Eller vet inte förresten, jag har ingen favorit.

5. Min syn på ”obligatorisk” vårstädning: Att det kanske borde göras men det är saker jag ”glömmer bort”.

6. Så låter våren i mina öron. Fågelkvitter och porlande vatten.

Glömde visst länka idag men selfien är Klimakteriehäxans påhitt. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Selfie #12 Vårkänslor

  1. Helt rätt om gubbarna i shorts och tisha, visst är det lite märkligt!!! Och att dina tulpaner vågat sig så långt upp i luften är också märkligt. Roligt att ta del av dina svar!

  2. Hos mig kommer hyacinterna upp som bäst och snö har utlovats senare i veckan… De lär klara sig och god fortsättning på den tidiga våren!

  3. Men skojar du är det tulpaner 🌷 på väg hos dig redan ? Vart i landet bor du ? Här är det frostnätter än i Sthlm kram

  4. Tänkte på det just idag. Bi har haft tre soliga dagar med max tre plusgrader. Och självklart kommer killarna ut med shorts och sneakers. Jag fryser bara jag tittar på dom. Det är tillräckligt ”illa” med fotbollsspelare som inte sätter långärmade tröjor och strumpbyxor på sig så här års. Då hade jag helt klart en fördel på 18980- och 1990-talet – långa målvaktsbyxor och långärmad tröja;-)
    Sedan är det perfekt med ett selektivt minne – vårstädning eller annan städning också för den delen prioriteras (alltid) bort;-)

  5. Nämen, är det tulpanstjälkar jag ser? Då har du kommit en bit in på våren, här ligger fortfarande snö. Men man kan njuta av ljuset och ibland även solen som ju värmer riktigt skönt.
    ha en fin fortsättning på veckan

  6. Fågelkvitter kan vara det bästa ljudet över huvud taget, och porlande vatten är inte dumt det heller. Nu skall vi bara förbi det här isande kalla som är just nu, våren är alldeles bakom hörnet med allt det ljuvliga som hör till!

Lämna ett svar