Min vardag

Snart så!

Jag längtar efter en ledig dag, inte bara ledig från jobbet utan helt ledig och utan några måsten. Varken skolan eller något annat. Då påminde Rickard mig om att vi snart åker till Gotland. Bara han och jag för att fira 19-årig bröllopsdag. Det blir en ny favorit i repris. Jag kommer inte ta med mig några skolböcker och ingen dator. Det tror jag kommer ge mig den energi jag behöver, en paus från alla måsten och krav. Det kommer nog också ge mig ännu mer längtan om att någon gång få flytta dit. HÄR kan du se fler bilder och läsa inlägget från vår bröllopshelg. Vi kommer bo på samma hotell och inte ta med oss bilen över. Rickard funderade över hur koordinerade vi är, skulle det funka för oss att cykla tandemcykel? Enda sättet att ta reda på om det skulle gå är att testa.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Snart så!

  1. Åååh ljuva fina Gotland o Visby – har varit dit 2ggr. Första gången var i Augusti då de hade medeltida marknaden. Det var en härlig upplevelse. Andra gången var vi flera dagar där o besökte både södra o norra delen o ett som annat däremellan. Vi åkte med vårt eget lokala resebolag Ot-resor 🇫🇮

    1. Låter kul med marknaden. Jag har aldrig varit på Gotland under sensommaren, bara över midsommar och så ett par gånger mitt under högsommaren. Föredrar helt klart lågsäsong när det inte är lika mycket folk där.

  2. Vi kom hem igår från ett besök på Gotland. Vi besökte frugans dotter med familj som nyligen flyttat dit. Mitt första besök på närmare 40 år. Bilder och berättelse på bloggen inom kort.
    Hotell Kokoloko ligger inte långt från det vi bodde på, Best Western Solhem Hotell.

Lämna ett svar