Min vardag

En liten otrevlig upptäckt

Jag blev inte glad igår när jag läste min mail. Jag har nämligen missat den ”lilla” detaljen att vi ska ha ett seminarium på inlämningsuppgifterna och jag har inte nosat på dom sedan jag lämnade in dom. Har inte velat heller för jag tänker att de säkert är underkända allihopa…. Jag är inte så positiv som du märker…. 😛 Men nu på morgonen kom jag på att det egentligen inte gör något med seminariet. För det innebär att när skoldagarna är klara sjätte och sjunde december så har jag sedan jullov. Om jag inte failar tentan vill säga men det ska jag inte göra. Jag är rätt säker på att jag kan mer än jag tror.

Jag är nog extra negativ idag för jag blev ledsen över en sak igår som jag visst har svårt att släppa. Brukar inte vara den långsinta typen men taggen sitter i. Antar det är för att det inte är första gången.

Nu ska jag ta tag i plugget iallafall, min plan för dagen är att gå igenom uppgifterna och ikväll jobbar jag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En liten otrevlig upptäckt

  1. Det är inte alltid lätt att släppa saker, även om man inte är långsint. Blir man ledsen så blir man. En dag är ju ingen särskilt lång tid, så ta dig en stund att känna… Varmt lycka till med seminarium, tenta och annat!

  2. Ja jag känner igen mig i det där att saker etsar sig fast, vad som än händer men det är för mitt psykiska mående pendlar så förbannat. Jag blir galen på mig själv men jag hoppas att du mår bättre snart 🙂 Kramis

Lämna ett svar