Min vardag

En sammanfattning av min måndag

Uppdaterat: Jag förstår inte vad det är som avgör vilka inlägg som man måste klicka upp och vilka som går att läsa direkt. Har testat med andra mallar men det blir samma sak. Det här inlägget såg tomt ut tills jag klickade upp det. Så konstigt ju.

 • Jag har varit ute i sista minuten med att svara på de sista två basgruppsfrågorna. Så idag har jag roat mig med att läsa examensarbeten för att hitta svar på två frågeställningar. Jag körde fast på den ena men med hjälp av basgruppen har jag nog fått till ett svar som jag tänker får räcka.
 • Min pluggdisciplin har varit nere i skosulorna. Inte så att jag inte har läst men mitt fokus har varit dåligt.
 • Det är en månad kvar till tenta och nästa söndag ska de sista två uppgifterna vara inlämnade. Den ena uppgiften väntar jag på med flit för på onsdag ska det pratas om stroke, vilket är precis vad min uppgift handlar om.
 • Tittat på sagan om ringen och sagan om de två tornen medan jag pluggade.
 • Tränat pilates med Linnea. Konstaterade att jag är alldeles för bekväm. Övningen till vänster gör jag alldeles för sällan så den ska jag börja med igen. Den högra var desto lättare men den har jag med på mina klasser.
 • Ätit räkmacka till lunch igen. Min lokala ICA gör så goda egengjorda räkmackor. Mumsigt värre!
 • Pratat i telefon med en kompis.
 • Sett på Göta Kanal fyra. Kändes som ett litet måste att se fyran också eftersom jag sett alla tidigare filmer. Den var helt okej. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En sammanfattning av min måndag

 1. Plugga och se på film samtidigt det lät lite to much för mig. Även om vi kvinnor sägs kan göra två saker samtidigt.
  Ha en bra tisdag.
  Carin

 2. Göta kanal 4, den har jag nog missat. De är iaf lättsamma och trevliga komedier. Så du ser film när du pluggar? Det gjorde jag jämt förr. Nu blir det mest radion.

Lämna ett svar