Min vardag

Min dag i bilder

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Jag var helt säker på att jag slutade fyra idag, det gjorde jag inte kan jag säga, blev lite jobbigt där ett tag men nu är jag hemma. Landar lite vid datorn en stund innan jag sätter mig med skolböckerna igen. Jag tänkte att du ska få hänga med på min skoldag i efterhand.

Startade dagen med att duscha, sminka mig en aning och ta på mig människokläder. Halvt iallafall, upptill blev det en av mina strongertröjor. Till frukost åt jag den sista räkmackan.

I augusti fick jag brev från Transportstyrelsen att det är dags att förnya mitt körkort. Jag har skjutit upp det hela hösten men imorse tog jag tag i det. Får vi se om det hinner komma innan mitt körkort går ut… Alltså det där med att ta kort i fotoautomat är ju fruktansvärt. Något jag nu kommer fundera över är om jag är vindögd. Visste inte var jag skulle titta….. Sen är visst mina ögon olika stora med. Men det såg jag att de är på mitt nuvarande körkort också.

Före lunch fick jag lyssna på två mycket intressanta föreläsningar. Den första om hur man kvalitetssäkrar provtagningar och vad som är viktigt att tänka på. Den andra föreläsningen handlade om infektioner. Mycket intressant att få lyssna på olika patientfall.

Lunch fick bli en köpesallad med lite smått och gott i. Testade falafel men de där färdiga varianterna var ett par torra och tråkiga historier. Tror dock inte att den matupplevelsen är representativ för ”falaflar” i allmänhet.

Under eftermiddagen pratade vi om arytmier och mikrobiologi. Riktigt intressant. Köpte ändå lite snask att tugga i mig under eftermiddagen. De där colanapparna är så goda! Någon mer än jag som tycker det är deprimerande att det är kolsvart redan vid fem? Tänker positivt att snart vänder det igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Min dag i bilder

 1. Visst kan det bli lite jobbigt när man ställt in sig på en tid och det är fel visar det sig. Tur att det var bra föreläsningar som vägde upp det.
  Räkmackan såg inte alls fel ut som du startade dagen med. Och godis är gott 😋. Här blir det mörkt vid 18.00 tiden nu. Men oftast så får jag massor av D-vitaminer under dagen av en strålande sol.
  Ha en bra onsdag.
  Carin

 2. Japp jag tycker det är jobbigt med mörkret. Förr har jag gillat det, krypa in och upp i soffan men nu vill jag vara igång. Vad hände liksom. Skönt att det vänder i december.

 3. Trevligt att följa din dag i ord och bild. Vilken god frukost det blev 😀
  Visst är det deprimerande att det blir mörkt så tidigt men när december väl är här blir det lite mer upplyst i alla fall.

Lämna ett svar