Min vardag - Träning

Fokus på plugg

Jag var så trött när jag kom hem från skolan. Idag har vi pratat om neurologi och olika neurologiska sjukdomar. Vi har också pratat om den akut sjuka äldre patienten och hur det akuta omhändertagandet ser ut. Man behöver tänka lite annorlunda. Det sista vi gjorde var att prata om hur tentan kommer se ut. Den är lite annorlunda uppbyggd jämfört med andra tentor jag gjort. Det kommer bli intressant, vi skulle ”se det som en dag på jobbet” och en chans till inlärning eftersom vi inte har så många pass där vi ses. Den här veckan behöver jag få klart mina sista uppgifter så jag kan fokusera helt på tentaplugg sen. Ambitionen är att bli klar med den ena uppgiften ikväll.

Om jag alltid ska gå efter att jag är trött så blir det inte många träningspass gjorda. Så efter att ha varvat ner en stund och käkat en kolaboll så har jag sprungit en runda. Satt långt inne men ett kort och effektivt pass funkar i stort sett alltid. Så check på tre kilometer och en kilometer i uppförsbacke. Medan jag promenerade så läste jag lite kring stroke. Tycker det är ett bra sätt att läsa effektivt genom att gå på löpbandet. Känns helt okej måste jag säga. Nu ska jag käka lite och sedan sätta mig med min uppgift kring stroke.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Fokus på plugg

  1. Personligen så tycker jag det låter som ett bra upplägg på en tenta. En tydlig koppling till det dagliga arbetet vilket verkar vettigt.

    1. Jag håller med. Och just det där att få svaret på frågan innan på nästa papper gör ju att man får bra koll på om man failat totalt eller om man är godkänd.

Lämna ett svar